Yozgat Sorgun Çiğdemli Beldesi Derneği 2000 yılı'nda kurucu başkan Mustafa Efe tarafından kurulmuştur. Şu an ki Başkanı Mürüvvet Nazlı'dır. 2008 ile 2016 yıllar arasında Dernek başkanlığı'nı İbrahim Efe yapmıştır. 2018 yılı'da Olağanüstü genel kurul ve 2019 olağan genel kurul ile mevcut başkan Mürüvvet Nazlı başkanlığını devam ettirmektedir.
Başkan Mürüvvet Nazlı, Derneklerin amacının sosyal, kültürel ve sosyal yardımlaşmayı sağlamaktır. Amacımız birlik ve beraberliğmizi sağlamak, sosyal ve kültürel etkinlikler yaparak beldemize daha iyi hizmetler olacaktır, iyi günde kötü günde Belde insanlarımızla istişare ederek, her daim bir olmayı,diri olmayı ve biz olmayı sağlamak temel prensiplerimiz olmalıdır. " dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 01:02
Sivil toplum kuruluşunda görev alıp başarı ile yürüten sayın Mürüvvet hanımı kutluyorum bayanlara örnek olduğu için kendisindek özgüvene hayranım bayanlarında başkan olabileceğini göstermesi bakımından çalışmalarını hayranlıkla izliyorum ve başarlarının daim olmasını diliyorum